Kао аутор овог блога, али и у својству предсједника и партнера компаније Љекобиље из Херцеговине искористићу ову прилику да своје бројне читаоце у земљи и иностранству упознам са једном здравом причом. Надам се да ми неће бити замјерено, јер све оно што Љекобиље ради, производи и нуди иде у прилог и практично ничим не одудара од онога што ја све вријеме овђе пишем и промовишем – здрав, природан и нормалан живот без било каквих моралних дефеката и можданих аномалија у нашој животној пракси,

Kомпанија Љекобиље постоји већ 20 година и прва је компанија на нашим просторима која је препознала моћ и значај љековитог биља које је ко зна када ту никло и вијековима опстало у оскудном херцеговачком кршу.  Што се тиче плодне земље и ораница, сви знамо да нам Херцеговина не нуди пуно могућности, али међу својим каменом, са преко 300 званично евидентираних врста љековитог биља нуди нам драгоцјену животну ризницу пуну здравља, снаге и енергије. Ми ту ризницу чувамо, пазимо, обнављамо и нашим ђеловањем већ двије деценије усмјеравамо ка човјеку и његовом здрављу. Наши крајњи циљеви су здрав човјек и сачувана природа.

Kомпанија Љекобиље производи преко 250 природних и органских производа искључиво на бази љековитих биљака са, географски идеалног, подручја Херцеговине. У судару континенталне и медитеранске климе са више од 300 сунчаних дана годишње, изразито базичним земљиштем препуним калцијум-карбонатом и потпуно чистим еколошким простором, Херцеговина је постала риједак драгуљ у овом дијелу Европе и јединствена природна оаза љековитог и ароматичног биља и пчелињих производа.

Производи су подијељени у следеће категорије:

– Чајеви (филтер чајеви, класични чајеви и чајне мјешавине за специфичне врсте здравствених тегоба)
– Kозметички производи (висококвалитетне анти-аге креме и серуми, етарска уља, уља за масажу, хидролати или цвијетне водице и остало)
– Биљне капи (50 врста тинктура за регулисање и превентивно спречавање свакодневних  здравствених поремећаја)
– Мирисни програм (ароматерапијске врећице и јастуци са осушеним цвијетом разних љековитих биљака)
– Антисептик програм (најновији производ настао са појавом ЦОВИД 19: антисептик спреј на јединственој бази органских хидролата љековитих биљака)
– Пчелињи производи (мед врхунског квалитета и прополис спреј за усну дупљу)
– Брендирани/комерцијални поклон сетови (различите варијације органске козметике)

Оно што је најбитније у свему, иза свих ових производа стоји стопостотно природна и органски сертификована производња. Међу сировинама доминирају најљековитије биљке из наше природе: смиље, лаванда, жалфија, вријесак, трава ива, тимијан, вранилова трава, слатки пелин и многе друге. Детаљније информације о нашим производима можете пронаћи на нашем сајту https://shop.ljekobilje.rs  

Потенцијално, овај блог може да допре до бројне публике… За све ове године мог писанија, блог је посјетио и читао заиста велики број људи из чак 139 земаља свијета. Негдје поменух, то је само један валидан параметар гђе све наш човјек није отишао и пустио своје коријење… Никад се не зна гђе се клица Љекобиља посијана овим путем може у свијету примити. Ако вам је на било који начин ова тема око љековитог биља блиска и интересантна, без обзира гђе се налазите, ово је можда прилика да Херцеговину и нешто најздравије што нам она нуди доведете у ваш град и вашу земљу. Наравно, на обострано задовољство.

УKОЛИKО ВАМ СЕ:

– Све оно што радимо допада…
– Наша прича о љековитом биљу чини занимљивом…
– Свиђају наши производи…
– Учини да постоји могућност пословне сарадње, партнерства и заступништва…
– Пласман наших производа буде отворио као идеја и могућност у земљи и иностранству…

Будите слободни да ме контактирате на b.vukoje@ljekobilje.rs или на број телефона + 381 63 10 56 172

Ширење идеје о очувању људског здравља  и уздизању културе живљења представља наш приоритет. Постаните и ви дио те идеје заједно са нама.

У сваком случају, свима вама желим да се што више држите и дружите са природом. Писао сам једном и на ту тему, прочитајте ако имате времена (Природа). У здрављу и расположењу ми остајте.

мр Божо Вукоје

Дио Љекобиље плантажа и производног погона у Љубињу

Related Posts

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *