Ljekoviti blog

 

Kao autor ovog bloga, ali i u svojstvu predsjednika i partnera kompanije Ljekobilje iz Hercegovine iskoristiću ovu priliku da svoje brojne čitaoce u zemlji i inostranstvu upoznam sa jednom zdravom pričom. Nadam se da mi neće biti zamjereno, jer sve ono što Ljekobilje radi, proizvodi i nudi ide u prilog i praktično ničim ne odudara od onoga što ja sve vrijeme ovdje pišem i promovišem – zdrav, prirodan i normalan život bez bilo kakvih moralnih defekata i moždanih anomalija u našoj životnoj praksi,

Kompanija Ljekobilje postoji već 20 godina i prva je kompanija na našim prostorima koja je prepoznala moć i značaj ljekovitog bilja koje je ko zna kada tu niklo i vijekovima opstalo u oskudnom hercegovačkom kršu.  Što se tiče plodne zemlje i oranica, svi znamo da nam Hercegovina ne nudi puno mogućnosti, ali među svojim kamenom, sa preko 300 zvanično evidentiranih vrsta ljekovitog bilja nudi nam dragocjenu životnu riznicu punu zdravlja, snage i energije. Mi tu riznicu čuvamo, pazimo, obnavljamo i našim djelovanjem već dvije decenije usmjeravamo ka čovjeku i njegovom zdravlju. Naši krajnji ciljevi su zdrav čovjek i sačuvana priroda.

Kompanija Ljekobilje proizvodi preko 250 prirodnih i organskih proizvoda isključivo na bazi ljekovitih biljaka sa, geografski idealnog, područja Hercegovine. U sudaru kontinentalne i mediteranske klime sa više od 300 sunčanih dana godišnje, izrazito bazičnim zemljištem prepunim kalcijum-karbonatom i potpuno čistim ekološkim prostorom, Hercegovina je postala rijedak dragulj u ovom dijelu Evrope i jedinstvena prirodna oaza ljekovitog i aromatičnog bilja i pčelinjih proizvoda.

Proizvodi su podijeljeni u sledeće kategorije:

 • Čajevi (filter čajevi, klasični čajevi i čajne mješavine za specifične vrste zdravstvenih tegoba)
 • Kozmetički proizvodi (visokokvalitetne anti-age kreme i serumi, etarska ulja, ulja za masažu, hidrolati ili cvijetne vodice i ostalo)
 • Biljne kapi (50 vrsta tinktura za regulisanje i preventivno sprečavanje svakodnevnih  zdravstvenih poremećaja)
 • Mirisni program (aromaterapijske vrećice i jastuci sa osušenim cvijetom raznih ljekovitih biljaka)
 • Antiseptik program (najnoviji proizvod nastao sa pojavom COVID 19: antiseptik sprej na jedinstvenoj bazi organskih hidrolata ljekovitih biljaka)
 • Pčelinji proizvodi (med vrhunskog kvaliteta i propolis sprej za usnu duplju)
 • Brendirani/komercijalni poklon setovi (različite varijacije organske kozmetike)

Ono što je najbitnije u svemu, iza svih ovih proizvoda stoji stopostotno prirodna i organski sertifikovana proizvodnja. Među sirovinama dominiraju najljekovitije biljke iz naše prirode: smilje, lavanda, žalfija, vrijesak, trava iva, timijan, vranilova trava, slatki pelin i mnoge druge. Detaljnije informacije o našim proizvodima možete pronaći na našem sajtu https://shop.ljekobilje.rs  

Potencijalno, ovaj blog može da dopre do brojne publike… Za sve ove godine mog pisanija, blog je posjetio i čitao zaista veliki broj ljudi iz čak 139 zemalja svijeta. Negdje pomenuh, to je samo jedan validan parametar gdje sve naš čovjek nije otišao i pustio svoje korijenje… Nikad se ne zna gdje se klica Ljekobilja posijana ovim putem može u svijetu primiti. Ako vam je na bilo koji način ova tema oko ljekovitog bilja bliska i interesantna, bez obzira gdje se nalazite, ovo je možda prilika da Hercegovinu i nešto najzdravije što nam ona nudi dovedete u vaš grad i vašu zemlju. Naravno, na obostrano zadovoljstvo.

UKOLIKO VAM SE:

 • Sve ono što radimo dopada…
 • Naša priča o ljekovitom bilju čini zanimljivom…
 • Sviđaju naši proizvodi…
 • Učini da postoji mogućnost poslovne saradnje, partnerstva i zastupništva…
 • Plasman naših proizvoda bude otvorio kao ideja i mogućnost u zemlji i inostranstvu…

Budite slobodni da me kontaktirate na b.vukoje@ljekobilje.rs ili na broj telefona + 381 64 237 1010 (whatsapp)

Širenje ideje o očuvanju ljudskog zdravlja  i uzdizanju kulture življenja predstavlja naš prioritet. Postanite i vi dio te ideje zajedno sa nama.

U svakom slučaju, svima vama želim da se što više držite i družite sa prirodom. Pisao sam jednom i na tu temu, pročitajte ako imate vremena (priroda).  U zdravlju i raspoloženju mi ostajte.

mr Božo Vukoje

Dio Ljekobilje plantaža i proizvodnog pogona

 

        Sviđa mi se ovaj tekst!

Check Also

Одлазак код психијатра

Ову тему морам углавном везати за Београд из којег и пишем, као и за неке …

Leave a Reply

Your email address will not be published.